EcoSapiens »Forum » voluntariat Voluntariat » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Avem poze noi, topicul este din nou actual!

Avem vreo 2000 de poze cu cateii din adaposturile Glina, Fundulea, Laila, Frumusani, Jilava si alte doua adaposturi din Cluj si Galati. Intentionam sa punem toti acesti catei www.adoptiicaini.ro pentru adoptie, ca sa acem asta fiecare poza are nevoie de cate un titlu/descriere de 5-6 cuvinte care trebuie completata in numele fisierului.

Exemple:
    IMG_4872.jpg
    IMG_4873.jpg
    IMG_4874.jpg
    IMG_4875.jpg
    IMG_4876.jpg

sa fie rescrise in stilul urmatoarelor:
    Promite sa-si aduca in bagajel multi pupici chef de alint.jpg
    Catelandrul pentru copilul din voi, are nevoie de familie!.jpg
    Superba catelusa cauta stapan, talie medie spre mica.jpg
    O catelusa ce seamana cu golden retriever.jpg
    O catelusa cocheta, neagra, cu sosetele si babetica albe.jpg
    Maidanez, dar civilizat.jpg

Cu litera mare la inceput ca si cum ati scrie un titlu. Poate sa fie despre infatisarea cainelui, aspect, culoare talie etc. asezonata cu putina imaginatie sau 100% imaginatie... De grija si ingeniozitatea cu care sunt scrise aceste titluri depind sansele catelului de a fi adoptat. Fara diacritice.

Am impartit cele 2000 de poze in arhive de 50-100 de poze fiecare, arhivele sunt sub 10 mb pentru ca sunt salvate la rezolutie web. Daca in arhiva apare acelasi catel de mai multe ori in ipostaze diferite fiecare poza are nevoie de un titlu nou. Daca sunt prea multe poze cu acelasi caine f asemanatoare intre ele puteti sterge din ele.

Daca doresti sa contribui te rog sa trimiti un email pe adresa ecosemnal@gmail.com si o sa primesti una din aceste arhive pentru a da titluri pozelor. Pentru clariicari putem vorbi si pe messenger adresa: adoptiicainiro

Va rugam sa va oferiti doar daca aveti incredere ca veti face treaba buna, nu e mare lucru de facut, dar trebuie facut de cineva cu inspiratie, recomandam un pahar de vin inainte.

Daca puteti face poze in alte adaposturi de caini din tara va rugam sa ne contactati!

Multumim!

Adăugat 4 luni în urmă #

2. Avem poze noi, topicul este din nou actual!

Va rog sa imi trimiteti email pe ecosemnal@gmail.com si eu o sa trimit in reply arhivele, mai ales daca nu sunteti membri inregistrati pe forum, imi e mai greu sa va scot adresa de mail din baza de date.

Adăugat 1 lună în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar Alexandra
    Neinregistrat

Imi pare asa de rau de cateii si pisicile de pe strada, animalute insetate, infometate, desi ar putea fi tinute pe langa om, ca doar sunt animale domestice. Este atat de trist. Sufera si ele pt. salvarea sufletelor, si la sfarsitul vietii sigur merg in Rai animalutele, direct in Rai, sigur, fara sa treaca si prin Purgatoriu mai intai.

Adăugat 1 lună în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar caty
    Neinregistrat

ar trebui sa se puna la fiecare bloc containere special ptru resturile de mincare,in felu asta nu s-ar mai amesteca resturile menajere cu mincarea si nici nu ar fi un deranj prea mare.dar ptru animalele fara adapost ar fi o mana cereasca .as vrea sa pot face ceva.eu personal nu arunc niciodata mincarea ,o pun in pungi de plastic,si e deasuns sa es din bloc toti cainii se string in jurul meu.dar...numai unul maninca ,cel mai puternic .nustiu ce sa fac ,nu pot lua singura atitudine multi nu suporta animalele.daca cel putin 3 locatari dintrun bloc nu ar arunca resturile de mincare ,toate aceste animale ale strazii ar fi hranite fara nici un efort.sper ca mesajul meu sa fie citit doar de iubitorii de animale.

Adăugat 1 lună în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar Ramy
    Neinregistrat

da....doresc si eu sa particip ...astept un mail pe adresa mea

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri