EcoSapiens »Forum » Protectia atmosferei » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Aerul pe care il respiram

(11 posts)

Tag-uri:

1. Familia si cateva vecini au ajuns intr-o situatie penibila, din cauza unei persoana cu "4 clase de scoala". Dupa ce s-a instalat vremea mai rece vecina respectiva a inceput sa pune la foc nu numai lemn si carbune,ci si haine second-hand pe care nu se mai poate comercializa,ghete si alte lucruri cine stie ce anume. In curte nu se mai poate respira din cauza mirosului respingatoare, si nu odata se intampla ca fumul si mirosul intra si in casa noastra. Cu vecina nu se poate discuta, daca spunem lucrurile face to face rade in fata si nici nu se baga in seama. Vreau sa cerem sfaturi si informatii ce putem sa facem in acest caz, ca sa putem respira aer curat???? Orice informatie primit multumesc frumos in anticipat.

Adăugat 4 ani în urmă #

2. Pai... oare de ce baga ea haine si alte chestii pe foc? Ca si alea sunt scumpe si daca vine iarna, cam are nevoie de ghete si bluze, IMO. Poate ca nu mai are ce sa puna pe foc si e disperata crezand ca va muri de frig. Daca aveti bani si o puteti ajuta, oferiti-va ajutorul, ajutati-o cu lemnele.

Daca in schimb are lemne bine mersi si pune haine pe foc numai asa, sa enerveze vecinii, atunci se poate face reclamatie la politie.

Nu vad ce legatura are aceasta problema cu mediul, insa... poate ar fi totusi... poluare atmosferica :P

Adăugat 4 ani în urmă #
  3. Pentru a scăpa de mirosurile respingătoare, fum sau alti poluanţi puteţi vizita www.pancuantic.ro unde vă puteţi documenta cu posibilităţile ştiinţei româneşti dar şi a tehnologiilor de ultimă oră.
    Chiar dacă este site românesc :)
    Dem

Adăugat 2 ani în urmă #

4. User has not uploaded an avatar adrian
    Neinregistrat

in judetul hunedoara mai exact in orasul deva din data de 14 09 2009 a inceput sa miroase a organe de animale in descompunere pe o raza foarte bmare va rog sa faceti ceva in privinta aceasta

Adăugat 2 ani în urmă #
  5. Pentru Adrian
    Cine să facă .....ceva?
    Unele autorităţi sunt precum nişte opere....neterminate.
    Dacă au voinţă, ...n-au putinţă, au puţinţă.....n-au voinţă, au voinţă...au putinţă....nu au voie de la Partide.
    În România nimic nu mişcă fără voia partidelor, unde singurele care mişună sunt interesele şi ....corupţia.
    Un pic de miros acolo,......fleacuri! Pute în toată România.
    Dacă vrei ceva, pune mâna şi rezolvă-ţi nevoile. Doar în dictatură se putea aşa ceva.
    Acum e....democraţie!
    Dem

Adăugat 2 ani în urmă #

6. User has not uploaded an avatar Dem
    Neinregistrat

Stimaţi prieteni,

În urmă cu circa trei ani, personalităţi din staff-ul PDL au fost informate despre existenţa tehnologiei pancuantic şi a posibilităţii extraordinare ca Bucureşti să devină prima metropolă din lume în care aerul să aibă puritatea celui din păşunile alpine, către care zeci de mii de bucureşteni se îndreaptă săptămânal în căutarea verdelui şi a aerului curat.
    Dacă un majoritatea celor prezenţi a fost interesată, unii chiar promiţând că vor investi personal în această tehnologie extraordinară, fostul candidat pentru primăria Bucureşti, Blaga, transformă în derizoriu iniţiativa susţinătorului pdl care a făcut ca informaţia să le parvină.

S-au pierdut trei ani în care tehnologia de purificare a aerului cu ajutorul plasmei reci a fost dezvoltată pentru alte sectoare, agricultură şi hoteluri, proiectul depoluatoarelor urbane aşteptând interesul comunităţii.

Astăzi am primit link, spre http://www.ecomagazin.ro/romania-risca-amenzi-de-100-000-euro-pe-zi-pentru-poluarea-din-bucuresti/ şi mi-am amintit de zicala românească a "minţii de pe urmă" şi a pragului de sus ce te obligă să îl vezi pe cel de jos.

Guvernul - inclusiv Ministerul Mediului, trebuie să dea răspuns unui demers referitor la indiferenţa cu care sunt tratate noile tehnologii care ar trebui să aducă miliarde României, termenul fiind cu mult depăşit.

Aşadar, avem toate motivele să credem că acest Guvern condus de Traian Boc, este unul antinaţional care nu reprezintă interesele României şi ale românilor. Ca firmă de cercetare, am plătit multe milioane statului, am adus distincţii şi o medalie de aur la Geneva iar posibilitatea aplicării acestei tehnologii incontestabile, pur românească, rămâne în sertar.

Şi aceasta doar pentru că nu plătim ŞPAGA ori comisioanele trepăduşilor care vor să îşi lege numele de un proiect, denumit generic INDUSTRIA MEDIULUI, gata oricând să demareze.

Voi ce părere aveţi, merită efortul să lupţi cu MAFIA POLITICĂ pentru ca oamenii să aibă aer curat sau să ascultăm vorba lui nea Vasile: "Băi Ţâcă, copchilu care nu ţipă, mă-sa nu-i dă ţâţă!"

Cele de mai sus sunt fapte. Pesedişti, penelişti sau pedelişti, udemerişti, găşti de profitori care nu mişcă nimic, dimpotrivă, dacă nu îşi primesc mioritica MITĂ!.
    Aşadar, Bucureşteni, veţi plăti cele 100 000 euro zilnic(cred că este vorba de mai puţin totuşi) şi aer curat veţi avea doar atunci când va voi DEM.

Cu prietenie,
    Dem

Adăugat 1 an în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Gica contra
    Neinregistrat

@ Dem

Mda si in timp ce astia de la M> U.E pune amenzi de 100 mii de euro pe zii pentru autoritati ce face base-boc si gasca.. pune taxe tot mai mari pe masini sa recupereze banii de aia vor acum sa mareasca taxa pe poluare... e o nebunie asta... tot din buzunarul nostru ii recupereaza si pe astia???

si eu care vroiam sa imi iau un WW golf anu ce vine cu euro 4 dar cu noua lege anuntata nici gand ca o sa mai am suficienti bani sa ma ating de un golf cu euro 4... deja astea de afara nu mai merita sa fie aduse iar in tara o sa le creasca pretul ca mai bine iei logan...sau stiu eu ce alt renault care o sa ajunga mai ieftin ca un secondhand

si auite asa base & company ne mai taie inca o posibilitate ... acea de a cumpara o masina de afara care chiar daca e SH tot merge mai bine ca una noua de aici......

Sa traiti bine

Adăugat 1 an în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar Gica Anti
    Neinregistrat

@Gica Contra

Inmatriculeaza-o in afara (Bulgaria de exemplu). Taxa de poluare de aici nu prea are legatura cu poluarea. Doar cu banii pe care vor ei sa ii aiba. In afara nici taxa aia de 1000 (!????) de euro la inmatriculare nu exista. Exista deja firme care inmatriculeaza masini in afara, fac actele si ce mai trebuie.

Adăugat 1 an în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Gica Contra
    Neinregistrat

@ Gica Anti

AM mai auzit amici care incercau sa imi dea acelasi sfat cu inmatricularea in afara special bulgaria. O sa ma documentez referitor la acest aspect si daca se va dovedi atat de fiabil credema ca o sa o fac. Nuy vad logica pentru care trebuie sa platesc atatia bani, cand aici nu e vb doar de poluare ci de furt pe fata din partea statului roman... sincer mi-as dori sa pot face cat mai multe lucruri in tara mea.. dar in ultima perioada devine tot mai mult tara lor si mai putin a mea, ma gandesc serios daca nu cumva majoritatea romanilor devin apatrizi aici in tara in care s-au nascut pentru ca deja nu putem sa mai vb de tara noastra ci de a lor...

Adăugat 1 an în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar Gica Anti
    Neinregistrat

Pai logica e ca nu exista nici o logica in taxele astora alta decat furtul.

Adăugat 1 an în urmă #
  11. Aveţi dreptate. Programul "rabla" este un exemplu de furt pe faţă. Contribuiabilii sau cei care plătesc taxe suplimentare pentru mediu, susţin afacerile dealerilor auto români sau străini prin acele cupoane de predare la fier vechi. Cinstit era dacă aceşti bani erau oferiţi necondiţionat iar politicile de mediu vizau cu adevărat interesele mediului natural românesc.
    Cei de la mediu nu au nimic deaface cu protecţia mediului ci numai cu menţinerea unor interese politice, mereu în defavoarea oamenilor de rând. Desigur, de această situaţie suntem vinovaţi atât timp cât nu putem constitui un mediu social, o societate civilă structurată conform intereselor naţionale.
    dem

Adăugat 1 an în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri