caut sa adopt un labrador,pui ,pentru fetita mea
EcoSapiens »Forum »
Voluntariat » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
adoptie catel
(5 posts)-
Adăugat 2 luni în urmă #
-
-
Buna,
In primul rand din ce localitate esti?
Si de ce neaparat un labrador?
O sa incerc sa te ajut :)Adăugat 2 luni în urmă # -
Buna dimineata!
Eu am o catelusa labrador, face 7 luni pe 10 ianuarie si din pacate doresc sa o dau spre adoptie deoarece momentan stau la parintii mei, dar in curand ma voi muta singura cu chirie si nu voi putea sa o iau cu mine.
Ma bucur sa vad ca doriti un labrador pt fetita dumneavoastra, intr-adevar sunt caini f iubitori si prietenosi, iar la maturitate sunt ideali pentru a sta in preajma copiilor.
Catelusa este insa, ca toti puiutii de labrador, o mare jucausa si ar fi bine daca ati avea curte in care sa se poata misca sau sa aveti suficient timp ca sa ii acordati pentru joaca. Va spun lucrul acesta deoarece noi nu avem prea mult timp la dispozitie si ea se plictiseste. In plus, ii place foarte mult si are nevoie sa stea in preajma oamenilor...
Daca nu v-am facut sa va razganditi, va astept cu un mail si eventuale intrebari.Adăugat 2 luni în urmă # -
nu dati cateii ca jucarie pr.nu stiu ce copil rasfatat care dupa ce se va plictisi si destul de repede il va trata ca pe o javra de rind.
Adăugat 2 luni în urmă # -
@andrea sugar: eu nu va recomand sa adoptati catel doar pentru ca vrea fetita.
daca e mica ca varsta,nu stie ce inseamna responsabilitatea.
asa am facut si eu cand eram mica,vroiam caine,pisici,dar nu m-a lasat mama,fiindca stia ca nu voi avea grija de eianimalele NU sunt jucarii !
sa fie clar pentru toti doresc!
daca totusi doriti mai tarziu sa adoptati,este siteul www.adoptiicaini.ro
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde