EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Adopt/Cumpar pisicuta urgent!

(16 posts)

Tag-uri:

1. User has not uploaded an avatar Criatina Marin
    Neinregistrat

Prietena mea a pierdut un pisoi .Se apropie ziua ei si as vrea sa-i daruiesc o pisicuta draguta,alba si daca se poate la doar cateva luni de la nastere (2,3,4)!Va rog frumoas!Sunt din Bucuresti!Daca ma puteti ajuta ,am nevoie de ea in apox 12 zile!
    Va multumesc!

Adăugat 4 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar conelia
    Neinregistrat

dACA TE UITI PUTIN IN JURUL TAU MAI ATENTA PE STRADA,IN JURUL BLOCURILOR SUNT SUTE DE PUI DE TOATE CULORILE SI TOATE VARSTELE CARE CRAPA DE FOAME SI FRIG;II ATASEZI DE GIT O FUNDITA SI GATA CADOUL DACA CONSIDERI CA UN SUFLET FIE EL SI ANIMAL SE FACE CADOU.

Adăugat 4 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar jana
    Neinregistrat

0765774551. Sunt pisici de toate culorile,e si unul alb,daca tii cu tot dinadinsul.Orice animal e frumos si dragalas,indiferent de culoare.Nu ar trebui sa existe rasism vizavi de animale,toate sunt date de Dumnezeu pe pamant si trebuie sa traiasca si au dreptul la mangaiere si protectie.

Adăugat 4 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar Lavinia
    Neinregistrat

Lasa-ne si o adresa de mail sau un nr de telefon ca sa te putem contacta.

Adăugat 4 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar Lia
    Neinregistrat

Cristina Marin a scris:
    "Prietena mea a pierdut un pisoi ."

CUM adica l-a pierdut? CE sa intelegem prin asta?

Adăugat 4 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Criatina Marin
    Neinregistrat

Adica a fugit(ma cam grabeam).nu sunt rasista fata de animale ,numai ca ,este o poveste lunga!multumesc pentru numarul de telefon!swety_me4@yahoo.com

Adăugat 4 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar Criatina Marin
    Neinregistrat

Am adoptat o frumoasa pisica tigrata!e un ghemotoc!va multumesc pt ajutor!

Adăugat 4 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar symonyk
    Neinregistrat

URGENT!!!
    Am doua pisicute gestante in varsta de 10 luni si o catelusa dragalasa de 4 luni jumatate.caut stapani urgent.persoana de contact sorin:0769404027 sau birjju_blue@yahoo.com.

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. oo, doamne,...lumea se zbate pe aici sa va faca sa intelegeti ca nu mai trebuie lasate animalutele sa se inmulteasca!!!!....strazile sunt pline de animalute suferinde...e deja jenant sa vii sa ceri adoptie pt pisici GESTANTAE!!??...no more dog or cat cubs!!...incearca macar sa le sterilizezi inainte...ai mai multe sanse!

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

n.noname21....de acum omul nu mai are ce sa faca..e totusi un lucru bun ca incearca sa gaseasca un adapost ptr pisoii ce urmeaza sa vina..ar fi fost mai rau sa ii arunce in strada cum fac multi oameni nu crezi?hai sa nu fim rautaciosi si sa dam sfaturi intr-un mod mai placut ca sa nu alungam lumea!

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. avem calculator...avem internet...stim sa intram pe forum...avem animalute pe langa (sau prin) casa omului,insa NU stim si NU am auzit de sterilizare???....e ridicol, intr-o lume in cadere, cand animalele de companie sunt parasite de catre stapani isterizati de criza, intr-o lume in care se pune accent tot mai insistent pe controlul inmultirii animalelor-ca unica solutie a rezolvarii problemei animalelor maidaneze- sa venim si sa oferim spre adoptie pisici gestante...si inca "urgent"!!??...
    si "omul, mai ARE ce sa faca"!!!...sa-si sterilizeze pisicile(mai ales daca gestatia e intr-o faza incipienta si facem abstractie de norma etica a intreruperii gestatiei); iar daca totusi exista reticente in ceea ce priveste acest compromis, macar de acum in colo, sa nu mai ajungem la o astfel de limita, care sa ne impinga la abandonul animalelor gestante sau sa le oferim "urgent" spre adoptie.
    si..livia,...stay away,ok?

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. User has not uploaded an avatar marina
    Neinregistrat

va rog daca ma poate ajuta cineva....am un motan in varta de 7 ani este sterilizat si sunt nevoita sa ii caut un alt stapan deoarece fiul meu cel mic are astm bronsic si la analizele au aratat ca este alergic la parul de pisica.din acest motiv sunt nevoita sa gasesc pe cineva dispus sa-l adopte.daca este cineva interesat pot fi contactata la nr. de telefon 0765514324.multumesc

Adăugat 4 luni în urmă #
  14. Pt n.noname21:
    Intradevar avem calculatoare,stim sa intram pe forumuri,stim sa postam anunturi,stim multe,inclusiv sa criticam pe altii.Fara suparare,dar fiecare post al tau este o critica adusa cuiva.Macar incerca sa faca ceva,inceraca sa o dea spre adoptie,poate nu a avut suficienti bani sa le sterilizeze,poate nici macar nu sunt pisicile ei/lui,poate sunt din fata blocului,dar macar incearca sa faca ceva,cere ajutor,ceea ce arata totusi ca ii pasa.PT asta a deschis calculatorul, a postat un anunt,a lasat un nr de contact,nu a ramas indiferent(a).Asta nu conteaza?

Adăugat 4 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

Nonaname21...eu nu incerc sa intru intr-un conflict cu tine si cred ca am fost destul de diplomata....asa ca te rog incearca sa te controlezi cu chestiile astea "stay away"!
    Nu am citit bine anuntul si am avut senzatia ca omul incearca sa gaseasca stapani ptr puisorii care urmeaza sa vina...nu ptr pisicile deja gestante!Dar chiar si asa nu cred ca avem nici una dreptul sa ne adresam atat de violent catre cineva!Consider ca la varsta ta,cred ca ai 21 de ani dupa nickname...ar trebui sa fii mai diplomata..nu zice nimeni ca nu ai dreptate in ceea ce zici,dar ai putea sa pui problema intr-un mod mult mai placut si cred ca te-ai face inteleasa mult mai usor!In modul in care te-ai adresat tu catre mine si catre Domnul care a postat anuntul..nu ai fi putut decat sa nasti noi conflicte!Din pacate sau din fericire eu nu sunt ca tine,asa ca nu o sa iti raspund in acelasi mod!Sa ai o zi placuta!

Adăugat 4 luni în urmă #
  16. marina, cati ani are copilutul??....daca e sub 6-7ani, nu dispera!...alergiile respiratorii dispar in general , dupa aceasta varsta! Multi medici vorbesc de bronsita astmatiforma care apare ca urmare a racelilor repetate(deci nu neaparat astm bronsic ) si e o chestiune care tine mai mult de imunitatea organismului....tbuie lucrat deci la rezistenta organismului, si ALIMENTATIE!!!....vezi o alimentatie naturala , din piata sau chiar curtea omului...multe din cele cumparate din magazine reprezinta un adevarat pericol pentru pers. cu alergii respiratorii...in ceea ce priveste testul alergic, da-mi voie sa am retinerile mele, pt ca sunt "patita"...medicii au pareri impartite in ceea ce priveste testul alergologic...de asemenea multe reactii alergice ciudate pot apare si la paraziti intestinali(de regula, copiii tbuie tratati de parazitoze, de 2 ori /an)vezi si un test de toxocara...nu te speria, nu e de vina neaparat pisicul tau...daca stai la curte, fa-i conditii afara de trai, s-o duca si el bine, fa-i si lui trat. de deparazitare, asa ca la carte...nu fi disperata sa scapi de el, dar, intr-adevar , daca reusesti sa-i gasesti un stapan iubitor, da-l...insa, e trist, pt ca pisicile mature(in special motanii) nu rezista in familii adoptive...in general fug, sau incearca sa ajunga la vechiul domiciliu...
    daca bebe-ul tau are , deci, sub 7 ani, NU te speria....virozele respiratorii , la ei, se manifesta astmatiform, dar NU e neaparat, cum am mai spus, astm bronsic....incearca neaparat si cu salina(tg ocna), aerosoli la malul marii, alimentatie cat mai "eco"...ai grija si de pisic!(tine-l departe de copil, dar nu scapa neaparat de el)

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri