Adopt un pui de yorkshire terrier talie toy.
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Adopt pui de yorkshire terrier toy
(19 posts)-
Adăugat 7 luni în urmă #
-
Am doi copii de 3 si 5 ani care sunt foarte suparati fiindca ne-a murit catelusa bichon havanez avea deja 14 ani as adopta un catelus pt ei de sarbatori de fapt cit mai repede.Va multumesc.(sunt din Tg-Mures)
Adăugat 7 luni în urmă # -
Daca vei arunca aceasta chemare a Domnului Isus catre viata sa
stii ca intr-o zi vei regreta pentru ca nu ai ales sa accepti
realitatea Biblica. http://www.crestinul.ro/iadul.htm
Dumnezeu ne iubeste si L-a dat pe Singurul Sau Fiu pentru noi
pacatosii , cereti iertare pentru pacatele tale si vei fi salvat !Adăugat 7 luni în urmă # -
As vrea sa il adopt eu pe micutul acesta pentru ca e asa de scunpic si ma fermecet de cum l-am vazut ! astept sa ma contactati cat mai repede!va multumesc!
as vrea sa adopt si eu un cate ca acesta din poza pentru fetita mea de doi ani ca se simte singura contactatima pe id garniceanualina sau la tel 0745412106 cat mai repede ca vreau sa ii fac cadou de mos craciun
Vreau sa adopt un pui de yorkshire terrier talie toy, in Bucuresti. Pot fi contactata la nr 0765250570.Multumesc.
-
as dori sa adopt un catel yorkshire terier talie toy pt fetita mea de 9 ani este bolnava si are mare nevoie de un prieten ca acestava rog din suflet sa ma ajutati tel 0763684937 bihor faceti o fapta buna de sarbatori si un copil fericit
hahahhaha...voi vreti adoptati? lol!!!!
cateii acestia fac intre 300 de la cel mai ieftin si ajung pana la 2000 de euro cei pt showuri si cu un pedigree wow, so... sunt atatea centre de adoptii unde mii de caini sunt adusi anual, faceti un bine si luati acasa un catelus miiiiic si pufos...si ce sa crezi? FARA BANI!Adăugat 6 luni în urmă # -
Buna ziua.As dori tare mult pentru fetita mea un puiut Bichon ,Caniche sau Yorkshire.Ii plac tare mult si iubeste cateii.Cineva cu inima mare ,daca ma poate ajuta.Va multumesc din suflet ca mesajul meu a ajuns la Dv.
Adăugat 6 luni în urmă # -
as vrea sa il adopt eu va rog frumos bagati id de messenger yo_bibi79
multumesc mult
cu cacaturile voastre de,,,,,fetite........auzi catei de rasa ptr. o llimmbrica de 2 ani care nu-l va mai baga in seama se va plictisi si va fi tratat ca orice javra de rind,pai ce se dau cadouri care contin suflete? penibili dracului
Buna ziua,
Vreau sa adopt un pui de yorkshire terrier talie toy
Sant din Buzau si imi doresc tara mult acest catelus,caut de multa vreame si pana acum nu am gasit.
Daca cineva doreste sa doneze un pui de yorkshire va rog sa ma contactati la adresa de e-mail nitucristina23@yahoo.com.
Va multumesc si astept raspuns poate cineva cu inima mare ma poate ajuta cu acest puiAdăugat 4 luni în urmă # -
adoptati caini care au nevoie de dvs, oameni buni, nu va este rusine sa cersiti caini de rasa, caini scumpi, cand pe strazile si in adaposturile patriei animalele plang de foame ? si cainii "maidanezi", de rasa comuna pot sa fie mici si pufosi, in privinta temperamentului, este probabil sa fie mai putin nevrotici decat yorkies sau bichonii. eu am o prietena crescatoare serioasa de yorkshire terrier, si cateii ei se vand cu 1000euro. daca nu aveti 1000 euro, daca nu aveti nici 3000euro, nu inteleg cum vreti sa aveti grija de un caine de rasa pe viitor.
Adăugat 4 luni în urmă # -
donez catel talie mica, terrier cu bichon , vaccinat deparazitat, in aprilie face un an crescut in apartament. inainte de a-l da va trebuii ca viitori stapani sa ne viziteze pana catelul se va obijnuii cu ei. sunt din calarasi. pt mai multe informatii sau poze catalina_nch@yahoo.com
Adăugat 4 luni în urmă # -
imi place acest catel va rog lasatima sal adopt fica mea plange ca vrera un catel si ia promis un prieten de al meu dar sa fie intre maxim 5,6,7, milioane nr meu sa ma contactati este 0755338038 multumesc ca miati ascultat rugamintea daca gasesc altun va dau esemes iar pe aceasta pagina bn pa
Adăugat 2 luni în urmă # -
vreau sa adopt urgent un pui de yorkshire...imi doresc enorm de mult un catelus de ziua mea...:X! va rog sa ma contactati pe adresa alexutza_mrs@yahoo.com!! sunt eleva si nu imi permit sa cumpar unul..
mamaa ,m-ati tampit de cap ,vreti pui de dracu ,de lacu ...santeti batuti in cap ,nu-ntelegeti ca pui de ...rasa -se vind ,cu bani ,in adaposturile din intreaga tara sint multi pui si adulti care urmeaza sa fie omoriti ,va doare-n cot ,asa cum o sa va doara peste putin timp si de puiutul care-l vreti acum .romani imputiti ...
Buna!Sunt Denisa din Bucursti am 19 ani si imi plac foarte mult cateii,mai ales aceasta rasa....Catei sunt animalele mele preferate pentru ca sunt aproape ca noi sunt inocenti micuti firavi si vor sa fie iubiti alintati si rasfatati......Vreau un catel ca acesta va rog!!!!!
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Subiect Închis
Acest subiect a fost închis pentru mesaje noi.