EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

adopt pisic

(11 posts)

Tag-uri:

1. Am dori sa adoptam o pisicuta/pisoias de maxim 2 luni.Nu conteaza ce rasa este sau daca e fetita sau baietel.Mai avem o printesa de 9 luni pe care am gasit-o intr-o parcare parasita si bolnavioara si care acum e stapana casei.
    Va rugam sa ne ajutati sa-i gasim un fratior sau o surioara.Vrem un pisic mic deoarece printesa noastra se sperie de pisici mai marisoare,am incercat in zadar sa o imprietenim chiar si timp de 3 saptamani cu pisici.Se pare ca ii plac doar pisiceii mici.
    Promitem sa avem grija sa nu-i lipseasca nimic noului venit in familie si sa il iubim asa cum o iubim si pe printesa noastra.
    Va multumim

Adăugat 5 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar giorgiana
    Neinregistrat

am 9 pui pisica au 3 si 2 luni
    toate culorile
    0746252461
    Calarasi , Giorgiana

Adăugat 5 luni în urmă #
  4. Ne cerem scuze, am uitat sa precizam. Este vorba de Bucuresti. Multumim

Adăugat 5 luni în urmă #
  5. S-a rezolvat.

Adăugat 5 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar miha
    Neinregistrat

Ma numesc Mihaela. Sunt din Bucuresti si am 3 puisori de pisica in varsta de numai 1 saptamana. Mi se rupe sufletul sa-i dau, dar sunt studenta, nu am posibilitate financiara sa-i intretin, cu mama lor m-am pomenit intr-o zi in curtea casei si n-am avut inima s-o alung,dar n-am ajuns nici s-o castrez, asa ca acum sunt in aceasta situatie. Puii sunt 2 negrii si unul alb. Ma puteti gasi la tel. 0765774551.

Adăugat 5 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar miau
    Neinregistrat

lasa-i sa mai creasca putin si apoi fa-le niste poze!!....posteaza-le si pe aici si pe "adoptii pisici", cu siguranta vei gasi parinti adoptivi!..pe mama lor sterilizeaz-o neaparat, si te vei alege cu un nou sufletel langa tine!!

Adăugat 5 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar oana
    Neinregistrat

salutare tuturor! ma numesc Oana, sunt din Craiova si dorinta mea e sa adopt o pisica max. 1an. necastrata, care sa fie obisnuita litiera si sa fie prietenoasa. celor care ma pot ajuta le multumesc aniticipat si ii rog sa ma caute pe adresa: oanabarcan@yahoo.com

Adăugat 4 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar raluca
    Neinregistrat

am un pisic de 3 ani necastrat si doresc sa il dau spre adoptie cu durere in suflet dar umeaza a veni pe lume un bebe si noi locuim intr-un ap mic care nu ne permite sa-l mai pastram . cine ar dori sa-l ai sa lase un mesaj tot aici .multumesc

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar sasa
    Neinregistrat

Draga Raluca sincer nu va inteleg pe voi cei care imediat ce apare un copil renuntati la un animal fara probleme;care este incompatibilitatea dintre un animal si un copil mic?dimpotriva animalul ii va modela sufletul.Am vazut oameni cu pretentii de familie si cultura care-si cresc copiii cu animale.NU TREBUIA SA IEI UN ANIMAL STIIND CA NU-L ACCEPTI IN PREAJMA UNUI COPIL.Draga ,succes acestui animal sa aibe un destin mai bun si niste oameni care sa nu-l mai abandoneze la orice moft.

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar catalina
    Neinregistrat

Salut, sunt din iasi si caut si sa adopt un pisic mic de vrei 2-3 luni , sa fie baietel si daca se poate sa fie alb sau negru

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar catalina
    Neinregistrat

daca ma poate ajuta cineva ma poate gasi la adresa: catalina_frumusica@yahoo.com

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri