Am dori sa adoptam o pisicuta/pisoias de maxim 2 luni.Nu conteaza ce rasa este sau daca e fetita sau baietel.Mai avem o printesa de 9 luni pe care am gasit-o intr-o parcare parasita si bolnavioara si care acum e stapana casei.
Va rugam sa ne ajutati sa-i gasim un fratior sau o surioara.Vrem un pisic mic deoarece printesa noastra se sperie de pisici mai marisoare,am incercat in zadar sa o imprietenim chiar si timp de 3 saptamani cu pisici.Se pare ca ii plac doar pisiceii mici.
Promitem sa avem grija sa nu-i lipseasca nimic noului venit in familie si sa il iubim asa cum o iubim si pe printesa noastra.
Va multumim
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
adopt pisic
(11 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
am 9 pui pisica au 3 si 2 luni
toate culorile
0746252461
Calarasi , GiorgianaAdăugat 5 luni în urmă # -
Ne cerem scuze, am uitat sa precizam. Este vorba de Bucuresti. Multumim
Adăugat 5 luni în urmă # -
S-a rezolvat.
Ma numesc Mihaela. Sunt din Bucuresti si am 3 puisori de pisica in varsta de numai 1 saptamana. Mi se rupe sufletul sa-i dau, dar sunt studenta, nu am posibilitate financiara sa-i intretin, cu mama lor m-am pomenit intr-o zi in curtea casei si n-am avut inima s-o alung,dar n-am ajuns nici s-o castrez, asa ca acum sunt in aceasta situatie. Puii sunt 2 negrii si unul alb. Ma puteti gasi la tel. 0765774551.
lasa-i sa mai creasca putin si apoi fa-le niste poze!!....posteaza-le si pe aici si pe "adoptii pisici", cu siguranta vei gasi parinti adoptivi!..pe mama lor sterilizeaz-o neaparat, si te vei alege cu un nou sufletel langa tine!!
-
salutare tuturor! ma numesc Oana, sunt din Craiova si dorinta mea e sa adopt o pisica max. 1an. necastrata, care sa fie obisnuita litiera si sa fie prietenoasa. celor care ma pot ajuta le multumesc aniticipat si ii rog sa ma caute pe adresa: oanabarcan@yahoo.com
Adăugat 4 luni în urmă # -
am un pisic de 3 ani necastrat si doresc sa il dau spre adoptie cu durere in suflet dar umeaza a veni pe lume un bebe si noi locuim intr-un ap mic care nu ne permite sa-l mai pastram . cine ar dori sa-l ai sa lase un mesaj tot aici .multumesc
Draga Raluca sincer nu va inteleg pe voi cei care imediat ce apare un copil renuntati la un animal fara probleme;care este incompatibilitatea dintre un animal si un copil mic?dimpotriva animalul ii va modela sufletul.Am vazut oameni cu pretentii de familie si cultura care-si cresc copiii cu animale.NU TREBUIA SA IEI UN ANIMAL STIIND CA NU-L ACCEPTI IN PREAJMA UNUI COPIL.Draga ,succes acestui animal sa aibe un destin mai bun si niste oameni care sa nu-l mai abandoneze la orice moft.
Salut, sunt din iasi si caut si sa adopt un pisic mic de vrei 2-3 luni , sa fie baietel si daca se poate sa fie alb sau negru
daca ma poate ajuta cineva ma poate gasi la adresa: catalina_frumusica@yahoo.com
Adăugat 4 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde