EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Am nevoie de o lista cu adaposturile de caini si pisici din Romania. As vrea sa demarez o actiune de infiintare a unui astfel de adapost cu fonduri UE. Daca cineva ar putea sa ma indrume ce anume ar trebui sa fac. Nu am bani dar sunt o mare iubitoare de catei si pisici. Multumesc celor care imi vor scrie. Adresa mea de e-mail este carmen_costea33@yahoo.com

Adăugat 8 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar Maria Beck
    Neinregistrat

Imi pare rau sa-ti spun ca nu exista asemenea fonduri. Inainte de toate trebuie sa stii ca UE se ocupa de animalele economice, de animalele de companie se ocupa Parlamentul European. Nu e locul si nici nu are rost sa insir toate demersurile facute in acest sens, iti spun doar ca in 2006, iunie, a venit la Bucuresti dl.Iian Redish presedintele de atunci al Asociatiei pentru bunastarea animalelor de pe langa Parlamentul European. Una din problemele pe care le-am ridicat a fost si absenta unor programe dedicate animalelor fara stapan. Pt.ca asa cum se stie fonduri poti obtine numai accesand programe. Raspunsul a fost dezarmant: "noi nu avem aceasta problema in uniune, aici fiecare animal de companie are un stapan, si din acest motiv pur si simplu nu ne=a dat prin cap". A promis ca va face demersuri in sensul dorit de noi, dar au trecut 3 ani si inca nimic. Daca vrei mai multe informatii ma poti suna la 0762.690.511.

Adăugat 8 luni în urmă #
  4. Iti dai seama in trei ani cati caini si pisici s-au mai nascut? Constat ca nici nu le pasa defapt de bunastarea animalelor este doar o vorba in vant. Eu ma uit pe Animal planet si am vazut ca in Anglia, anumite state din USA si in alte state sunt animale pe strada, si sunt asociatii puternice pentru protectia animalelor. Exista Politia animalelor, exista cu adevarat protectia animalelor. Cei care aduc suferinta animalelor fac chiar si inchisoare. Deci toate acestea sunt posibile aici pe Pamant nu pe Luna dar in Romania asa cum afirma unii nu exista interes pentru a rezolva aceasta problema. Exista doar goana dupa bani, putere si sfere de influenta. Nu pasa de oameni , copii daramite de animale. Sunt convinsa ca daca ar exista un singur om in Romania dintre cei care au deja o fundatie ,care sa iubeasca cu adevarat animalele ar fi aflat ca si mine ca protectia animalelor este posibila , dar numai daca se urmareste doar acest scop. Sunt indignata de ceea ce se intampla si ma rog ca cei ce sunt in masura sa faca ceva si nu au facut sau nu vor face sa aibe rasplata pe masura de la Dumnezeu.
    Am sa va sun, intr-o zi doamna Maria Beck. Va multumesc pentru raspunsul dvs.

Adăugat 8 luni în urmă #
  5. Buna ziua!
    Zilele trecute o doamna din comuna Iepuresti de langa comuna Dragomiresti, judetul Giurgiu mi-a spus ca mama d-nei Cristina Topescu a cumparat un teren in scopul de a face pentru cateii din Buftea un adapost. Cei din organizatiile pentru protectia animalelor din zona au ajutat-o si i-ai facut un proiect cu finantare de la UE, ma rog, probabil Parlamentul European. Adapostul urmeaza a fi construit. Pana atunci o parte dintre catei care urmeaza afi dusi acolo au fost plasati la cetatenii din acel sat care primesc deja sponsorizare in bani pentru hrana si medicamente. Sper ca toata acesta poveste sa fie adevarata si sa aiba succes. Asa am ajuns sa doresc sa fac si eu aceslasi lucru numai ca eu nu pot sa cumpar nici macar un teren pentru acesta. Am ceva activitate pe cont propiu in ajutorul animalelor fara stapan dar nesifiant fata de ceea ce ar insemna rezolvarea problemei. Si totusi daca toti oamenii de bine ar primi astfel de sponsorizari ca cei descrisi mai sus ( daca povestea este reala) sunt sigura ca s-ar rezolva acesta problema (un fel de asistenta maternala pentru animalele fara stapani, dar numai cu sponsorizari doar pentru intretinerea animalelor.Este nevoie de cadru legal pentru aceasta forma de activitate.
    La multi ani de 1 Decembrie tuturor!

Adăugat 8 luni în urmă #
  6. http://www.fonduri-structurale.ro/
    http://www.fonduri-structurale-europene.ro/
    http://www.fonduri-ue.ro/
    http://www.eurofinantare.ro/
    http://www.finantare.ro/
    cauta lRICOP si SAPARD

ai pe aceste site.-uri.. pt ce anume se aloca aceste fonduri...si conditiile...

categoria adapost pentru caini si pisici... intra la administrativ... social...
    nici un proiect pentru o astfel de activitate nu a fost finantat... multe din motivari au fost: e treaba administratiilor aceasta problema... ei pot obtine astfel de fonduri...

succes...

Adăugat 8 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar paraschiv marian
    Neinregistrat

buna seara tuturor iubitorilor de animale!sunt om care are o pasiune ptr catelusi drept urmare am cumparat un hectar in constanta la 17 km si am facut un adapost cam ptr 40 de caini am proiect tot dar nu mai sunt banuti si am stagnat tot.am ingradit si facut loc de joaca,cu gazon,dar autoritatile nu vor sa ma ajute sa continui adapostul,daca este cineva de buna credinta si cunoaste persoane care ar dori sa sposorizeze sau sa accesez niste fonduri va rog sa ma ajutati,va multumesc anticipat.ma puteti gasi la tel 0722148145

Adăugat 6 luni în urmă #

8. Pentru ca telefonul costa te rog sa imi dai o adresa de mail sa iti dau cateva informatii. Eu sunt din Bucuresti si apreciez pozitiv initiativa.

Adăugat 6 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar ildiko badescu
    Neinregistrat

ma intereseaza foarte mult adaposturile pentru caini si pisici, in primul rand pentru ca nu exista niciun fel de transparenta legata de ele si in al 2-lea rand pentru ca trebuie sa cazez caini;as putea asigura aproape totul pentru ei(material de tarcuri, custile, mancarea)imi lipseste locul(tel.0740079617;mail ildikobadescu@yahoo.com;Bucuresti);astept raspuns, colaborari, variante.
    Ildiko,militanta independenta pentru drepturile animalelor

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar ildiko
    Neinregistrat

Post Scriptum,

Loc as avea(in jud.Giurgiu), dar as prefera o colaborare

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar bianca
    Neinregistrat

Buna ziua,ma numesc Bianca si as avea o mare rugaminte la cine poate sa ma ajute,eu nu mai sunt in tara de aproximativ 5 ani si in Romania am o scumpa de bunica mare iubitoare de animale.Acum are 2 pisici si 2 caini,dar din pacate a imbatranit si nu mai are putere sa aibe grija de catei,si eu de aici nu am nici o putere sa o ajut si daca cineva stie pe cineva care vor catei sau un adapost bun in care avem garantia ca vor fi ingrijiti si nu batuti sau omorati.Va rog din tot sufletul daca ma puteti ajuta pe mine si bunica mea si bineanteles si pe Sufletel si Sasha(cateii).Numarul meu de tel este 0035797681478 sau al bunicii mele 0216674912 Geogeta Brad.Multumesc mult

Adăugat 2 luni în urmă #
  12. Eu va doresc mult sa fie cineva in Romania sa vrea sa adopte animalutele. In Romania sunt pe strada fff multe animale pe care nimeni nu le doreste. Deci este o suprapopulatie canina si felina nedorita de nimeni. Exista si adaposturi dar si ele sunt suprapopulate si in majoritatea adaposturilor animalele sunt nefericite pentru ca sunt inchise in spatii mici delimitate de garduri de sarma. Exista si riscul imbolvavirii lor in adapost pentru ca conditiile de igiena sunt de asemenea greu de realizat si deci nu la standarde. Da este greu. Nu va sfatui, daca va pasa de animalele bunicii sa cautati solutia adapostului. Banii pentru adaposturi se strang ff greu si se dramuiesc ingrozitor de dificil. Se mai fac campanii pentru adoptii dar asta doar daca se face intens pe multe cai si daca binenteles Dumnezeu va ajuta sa rezolvati aceasta problema. Daca sunteti hotarata sa rezolvati aceasta problema faceti multe poze animalutelor si postatile pe toate siteurile de adoptii din Romania si din tara in care sunteti sau alte tari impreuna cu descrierea animalelor. Daca bunica dvs. a putut sa aibe grija de ele si dvs. va pasa de bunica si de soarta animalutelor ati mai putea sa incercati sa va ganditi sa le adoptati chiar dvs.. Animalele pot trece granita. Ar fi solutia ideala in conditiile din Romania. Va doresc mult succes!

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Subiect Închis

Acest subiect a fost închis pentru mesaje noi.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri