EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar andreea rabie
    Neinregistrat

Buna ziua.

Sunt o iubitoare de animale. Momentan am 4 pisici, rasa europeana, foarte frumoase si fericite.

Eu sunt nascuta, crescuta in Bucuresti, dar acum locuiesc de ceva timp in Onesti, cu sotul meu.

Va scriu in legatura cu adapostul de caini din Onesti. Am vizitat acest adapost care arata in felul urmator. O parcela ingradita frumos in care sunt liberi cativa caini. Inauntrul parcelei, mai exista inca un gard din tabla prin care nu poti sa vezi. Sunetele care se aud de acolo sunt de nedescris. Cred ca va imaginati. Nu vreau sa insist ca sa nu va intristez prea tare. Cei de afara care poti sa ii vezi insa nu trebuie sa va spun ca sunt foarte slabi.

Este acolo o catelusa de la mine de la bloc care are si pui. Cand au luat-o hingherii au luat si puii. Conditile in care sta sunt bune. Are cusca ei de lemn si spatiu destul, problema ar fi decat mancarea. Cei ii duc eu nu ei de ajuns tinand cont ca mai sunt si altii care se bat pe mancare. Oricum o sa continui sa fac tot ce pot.

As dori sa ma indrumati la cum as putea sa o iau de acolo.

Dar cel mai mult as dori sa fac un apel la cazul celor din spatiul unde cainii se mananca intre ei, de foame. Cei pe care nu poti sa ii vezi, dar ii auzi. Din spatiul cu gardul de tabla.

Sunt in general o persoana foarte vesela si bine dispusa mereu, insa decand am vizitatat acel adapost parca nu mai pot sa ma bucur de nimic stiind ca acei caini sunt in chinuri. Ma gandesc ca cei mai norocosi sunt cei care mor repede.

Ma gandesc daca mai merita sa ma mai zbat si sa sufar sau doar sa ma rog la Dumnezeu sa le curme chinul mai repede.

Credeti ca exista o sansa?

Aici in Onesti, desi oamenii sunt foarte draguti si amabili, nu imi vine sa cred ca se intampla asa ceva. Exista politia animalelor? Sau exista alte institutii la care ai putea apela? Ar avea un efect aceste reclamatii? De ce acei cainii sunt ascunsi si nu poti sa ii vezi. Stiu ca imaginea ar fi de groaza. Poate ca nici nu as vrea sa vad acele imagini, insa nu poti sa ramai insensibil. Trebuie macar sa incerci sa faci ceva. In rest am sa ma rog la Dumnezeu.

Daca credeti ca as putea inteprinde ceva va rog sa ma indrumati.

Va multumesc.

Adăugat 4 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar yana
    Neinregistrat

eu locuiesc in moinesti...nu raspund ci am tot cam aceeasi intrebare...unde este in jud bacau sau mai aproape de moinesti o asoc. de protectie a animalelor la care sa apelam atunci cand ne doare ceea ce vedem ca se intampla cu animalele??

Adăugat 4 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar Carmen Costea
    Neinregistrat

Dupa cum vezi lumea s-a inghesuit sa raspunda la strigatul tau. Pacat de animale, de noi cei care le iubim si de faptul ca Dumnezeu a lasat pe Pamant aceste fiinte si noi suntem neputinciosi.
    Dumnezeu sa fie cu noi cei care iubim animalele!
    Mama.

Adăugat 2 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar alexandra
    Neinregistrat

sunt indignata de ceea ce se intampla in tara asta !!! poti incerca sa faci apel la un avocat care totusi cunoaste legile si stie sa te indrume in mod sa stii cum sa te misti,ma gandesc sa faci apel la primarie, sa iti dea tie in grija acel adapost, apoi intre timp dai anunt la ziar pt persoanele bune la suflet care sunt disponibili sa te ajute; cat despre cineva sa finanteze asta nu stiu, ar trebui sa gasesti pe cineva dispus sa o faca, si sa aiba de unde. Altceva nu stiu ce sa mai zic...sufar si eu, cand vad si citesc atata cruzime...sper sa se termine cu acest calvar al cainilor. Lumea nu constientizeaza ca si aceste animale au suflet, si sufera.

Adăugat 1 lună în urmă #
  5. Pentru yana,de curind la Bacau s-a infiintat o asociatie de protectia a animalelor,Prieteni necuvintatori,puteti lua legatura cu doamna Gabriela Manciu la mail:gabrielamanciu1@yahoo.com

Adăugat 1 lună în urmă #
  6. merci..are ceva site?

Adăugat 1 lună în urmă #
  7. am fost "yana"o perioada..nefiind inregistrata,un dobitoc mi-a luat id ul si a inceput sa vorbeasca vorbe http://ecosapiens.ro/forum/topic/acelasi-henghermai-multe-id-uri

Adăugat 1 lună în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar Manciu Gabriela
    Neinregistrat

Pentru YANA! Asociatia " Prieteni necuvantatori" din Bacau are sit-ul www.prieteni necuvantatori.ro.unde vei gasi persoane de contact.

Adăugat 4 zile în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri