Buna ziua.
Sunt o iubitoare de animale. Momentan am 4 pisici, rasa europeana, foarte frumoase si fericite.
Eu sunt nascuta, crescuta in Bucuresti, dar acum locuiesc de ceva timp in Onesti, cu sotul meu.
Va scriu in legatura cu adapostul de caini din Onesti. Am vizitat acest adapost care arata in felul urmator. O parcela ingradita frumos in care sunt liberi cativa caini. Inauntrul parcelei, mai exista inca un gard din tabla prin care nu poti sa vezi. Sunetele care se aud de acolo sunt de nedescris. Cred ca va imaginati. Nu vreau sa insist ca sa nu va intristez prea tare. Cei de afara care poti sa ii vezi insa nu trebuie sa va spun ca sunt foarte slabi.
Este acolo o catelusa de la mine de la bloc care are si pui. Cand au luat-o hingherii au luat si puii. Conditile in care sta sunt bune. Are cusca ei de lemn si spatiu destul, problema ar fi decat mancarea. Cei ii duc eu nu ei de ajuns tinand cont ca mai sunt si altii care se bat pe mancare. Oricum o sa continui sa fac tot ce pot.
As dori sa ma indrumati la cum as putea sa o iau de acolo.
Dar cel mai mult as dori sa fac un apel la cazul celor din spatiul unde cainii se mananca intre ei, de foame. Cei pe care nu poti sa ii vezi, dar ii auzi. Din spatiul cu gardul de tabla.
Sunt in general o persoana foarte vesela si bine dispusa mereu, insa decand am vizitatat acel adapost parca nu mai pot sa ma bucur de nimic stiind ca acei caini sunt in chinuri. Ma gandesc ca cei mai norocosi sunt cei care mor repede.
Ma gandesc daca mai merita sa ma mai zbat si sa sufar sau doar sa ma rog la Dumnezeu sa le curme chinul mai repede.
Credeti ca exista o sansa?
Aici in Onesti, desi oamenii sunt foarte draguti si amabili, nu imi vine sa cred ca se intampla asa ceva. Exista politia animalelor? Sau exista alte institutii la care ai putea apela? Ar avea un efect aceste reclamatii? De ce acei cainii sunt ascunsi si nu poti sa ii vezi. Stiu ca imaginea ar fi de groaza. Poate ca nici nu as vrea sa vad acele imagini, insa nu poti sa ramai insensibil. Trebuie macar sa incerci sa faci ceva. In rest am sa ma rog la Dumnezeu.
Daca credeti ca as putea inteprinde ceva va rog sa ma indrumati.
Va multumesc.