EcoSapiens »Forum » Biodiversitate » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar MACHE
    Neinregistrat

Stie cineva ce program are acvariul din Tulcea si adresa exacta ???

Adăugat 1 an în urmă #

2. User has not uploaded an avatar tony
    Neinregistrat

programul este de marti pana duminica intre orele 10:00 si 18:00
    se afla pe str.14 Noiembrie , pe langa Lic."Spiru Haret"

Adăugat 1 an în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar tulceafoto
    Neinregistrat

Atat informatii cat si fotografii se pot gasi aici http://tulceafoto.wordpress.com/2009/03/03/paradis-ce-sa-mai-comentam/ .fotografiile sunt realizate de mine, astazi ;)

Adăugat 1 an în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar mariana
    Neinregistrat

program:marti- duminica: 10-18
    luni - inchis
    intrarea se face pana la ora 17,30
    pret bilet: copii,elevi, studenti, pensionari - 5 lei
    adulti - 10
    taxa foto - 20 lei
    taxa filmare - 40 lei
    ghidaj -50 lei

Adăugat 1 an în urmă #
  5. este un muzeu care merita vazut, contine foarte multe informatii bine structurate,de asemenea este foate atractiv si pentru copii, elevi,cu informatiile si din diorame(atentie cu reproducerea sunetelor din natura-ca tot nu aminteste nimeni de acestea, mie personal mi-au placut la fel de mult ca si acvariul)
    este alceva, cu mult peste asteptarile multor turisti ce vin in tulcea sa ajunga poate mai departe in delta
    incercati si nu cred sa va para rau, pe mine m-a impresionat in mod foarte placut

Adăugat 1 an în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar deakkki1
    Neinregistrat

soooper ffain acvariul

Adăugat 1 an în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar margarit
    Neinregistrat

daca vreau sa organizez o excursie cum ajung la Tulcea? Exista transport?

Adăugat 1 an în urmă #
  8. De unde?
    Stiu ca sunt trenuri (inclusiv o sageata) si microbuze (din zona Garii de Nord, daca nu ma insel).
    Asta in Bucuresti.

Bogdan

Adăugat 1 an în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Rodut Nairam
    Neinregistrat

Da, exista sageata dar cateva luni merge, cateva nu merge.. oricum , fara sageata e incomod (se schimba la Medgidia din personal intr-un castravete rosu-automotor frate cu tramvaiul) si dureaza si mult.

Microbuze pleaca zilnic de la autogara .. (intre Carrefour Regie si IDM Basarabi).. din pacate biletele trebuiesc luate cu ore, poate chiar zile inainte pentru ca mai mereu e aglomerat.

E bine ca autogara si gara sunt pe faleza.. se poate face o plimbarica , mai e si parcul Ciuperca care e in renovari dar sa speram ca o sa iasa ceva frumos..

Daca tot mergeti, treceti si pe la monument (piveliste frumoasa) si puteti sa treceti cu barca (sau salupa dar cu barca cu vasle e mai palpitant.. pretul e ok.. nu stiu daca e mai mult de 1 leu) in Tudor Vladimirescu sa va plimbati putin la intrarea in delta :D

Bere buna pe faleza la Istru si papica binicica era pe la Trident (langa Piata Civica)-asta in caz ca excursia nu e pentru elevi de gimnaziu... in caz ca e gimnaziu, mancati o savarina si o omletica la Visa (daca o mai fi cofetaria acolo).

Numai bine (P.S. pt liceeni, daca mergeti cu sageata, o discutie prietenoasa cu nasul (cu juma de ora inainte sa urcati in tren) va scade costul transportuli la 1/3.. iar pt cei care sunt pusi pe lucruri serioase, incercati Carul cu Bere si mai pe seara Bolta Rece ... daca faceti fata la bere si rock va faceti si cu cazare pt w-end)

Cel putin asa era treaba pe vremea mea :))

Adăugat 11 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar simona
    Neinregistrat

Vreau si eu un numar de telefon de acolo de la acvariu daca se poate.
    Multumesc !

11. User has not uploaded an avatar bella_n
    Neinregistrat

eu am uzit ca biletele ptr adulti sunt de 30 ron!!! asa este sau sunt valabile cele de mai sus.... (5 ron copii si 10 ron adulti)
    va multumesc

12. User has not uploaded an avatar ade
    Neinregistrat

sunt valabile cele de mai sus. nu stiu unde ati auzit ca ar fi 30 ron. va spun sigur ca este 5 ron pt copii, elevi si studenti si 10 pt adulti

13. User has not uploaded an avatar lollitha
    Neinregistrat

sincer dabia ashtept sa merg acolo! din cate am auzit este chiar cel mai tare acvariu din romania :>

14. User has not uploaded an avatar aleirgab
    Neinregistrat

exista microbuze catre tulcea din bucuresti, se ia de pe calea plevnei. sageata nu mai circula de cativa ani, dragii mei, iar trenul ajunge cam greu (adik face f mult timp pe drum) si orele nu sunt chiar potrivite.
    s-auzim de bine

15. User has not uploaded an avatar aleirgab
    Neinregistrat

nu stiu cand ati fost dvs in tulcea dle tudor marian (alias rodut nairam), dar cofetaria de la visa nu mai exista de cel putin 2 ani. pretul este cel de 5 lei / copii, elevi, studenti si 10 lei pt adulti. voi face rost si de un nr de tlf de la acvariu p ecare-l voi posta pe acest site. macar eu vb in cunostinta de cauza pentru ca sunt tulceanca. avantajul meu. :)

16. User has not uploaded an avatar aleirgab
    Neinregistrat

astazi am fost la acvariu, programul este zilnic mai putin luni cand acvariul este inchis, intre orele 10-18, ultima intrare spre vizionare este la ora 17.30. tariful de intrare este 10 lei pt adulti, 5 lei pt copii, elevi, studenti, 20 lei pt daca vrei sa faci poze, 40 lei daca vrei sa filmezi. se lucreaza inclusiv in prima zi de pasti.

17. User has not uploaded an avatar aleirgab
    Neinregistrat

nu mai scrie nimeni pe acest site? am promis ca fac rost de un nr de tlf si am intarziat ceva timp. cu scz de rigoare postez nr de tlf de la acvariul din tulcea 0340/105.652. tot e bine si mai tarziu decat niciodata.

18. User has not uploaded an avatar adyna
    Neinregistrat

am fugit sa vizitez,va povestesc dupa

19. User has not uploaded an avatar viorel
    Neinregistrat

program:marti- duminica: 10-18 SE PRELUNGESTE PANA LA 20:00
    luni - inchis
    intrarea se face pana la ora 17,30
    pret bilet: copii,elevi, studenti, pensionari - 5 lei
    adulti - 10 se modifica la 15 RON
    taxa foto - 20 lei
    taxa filmare - 40 lei
    ghidaj -50 lei
    01/05/2009 ESTE DESCHIS

Adăugat 10 luni în urmă #
  20. User has not uploaded an avatar dsadaad
    Neinregistrat

1awdasdasdadsdassddadsa

Adăugat 5 luni în urmă #
  21. Recomand vizitarea muzeului.Foarte bine structurat, informatii exacte despre comunitatea din Delta Dunarii, obiceiuri, despre speciile de pesti si nu numai.O zi la muzeu este bine venita oricand.

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri