Autonomia energetica a unei locuinte este posibila prin introducerea in sistemele energetice a unui acumulator de energie termica. Este usor de construit si la indemina celor ce indraznesc sa modernizeze sistemul de incalzire. Un asemenea sistem am aplicat in cadrul unui laborator unde am fost obligat de situoatie sa reduc costurile de exploatare .Acest sistem poate vi vizionat si analizat de cei interesati. pentru acasta va rog sa ma contactati in prealabil. Acumulatorul permite cedarea de 100kw pe ora si asigura autonomia pe durata de minim 3 zile.
Cu stima ,
ing. Alecu ioan.
EcoSapiens »Forum » Energii regenerabile » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Acumulatorul de energie termica-o solutie fezabila
(7 posts)-
Adăugat 2 luni în urmă #
-
-
Salut.
Interesanta abordare. Trebuie sa fac niste reparatii capitele la centrala termica si ar fi excelent sa pot economisi pe viitor niste banuti. Dar chiar 100kw/h cu autonomie de trei zile ma surprinzi intru totul! Daca nu e teapa iti dai seama ca sunt interesat, daca e ..... asta e!
Ganditi eficient!
oviwinAdăugat 2 luni în urmă # -
Salut, tot eu sunt. Am vazut dupa ce am postat ca nu intra edresa de email. Ma adresez d-lui ing. Alecu Ioan, trimiteti-mi detalii la eficient100@gmail.com. Multumesc.
Ganditi eficient!
oviwinAdăugat 2 luni în urmă # -
Daca nu cereti bani pe aceste informati ,va astept pe acest forum la subiectul"energie gratis".Doresc a infiinta un club "energie gratis"cu persoane din mai multe domeni de activitate.Ma puteti gasi la email gadjo_2005@yahoo.com sau mes gadjo_2005 .Toti suntem interesati sa traim mai bine,dar nimeni nu daruieste informatii gratis.Cand te gandesti ca aceste informatii pot ajuta multe persoane sa scape de sclavie (munca pe rupte pentru a plati serviciile de intretinere)
Adăugat 1 lună în urmă # -
bogdan @ mai am inteles,ajunge mai,mai lasane cu ideea ta.trebuie sa ai un plan nu asa ca nu merge mai.
cercetare sau nu inteleg ce zici tu,dar na succes.Adăugat 1 lună în urmă # -
Planurile se fac impreuna sa poata avea un succes garantat.Incearca tu singur si da si mie un rezultat deosebit de bun.Vei avea nevoie de cateva secole ,dar viata e prea scurta.Colaborarea cu mai multe persoane ,scurteaza timpul de realizare.
Adăugat 1 lună în urmă # -
Daca este asa de valoroasa ideea dv. inscrieti-o ca inventie si puneti-o pe piata. E pacat sa se piarda asa idei.Cu respect
Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde